31 Mayıs 2014 Cumartesi

Avusturya'da inanılmaz Underwater Park



Grüner See (Green Lake), tamamıyla batık bir parka bırakarak zamanlarda, Steiermark, yıl boyunca, pırıl, zümrüt yeşili renk ve dalgalı derinliği için bilinen Avusturya'da bir göldür.Güneş, genellikle  yakındaki buzul zirvelerindeki, karı eritir sonra göl için su çevreleyen karstik dağlardan akış ağırlıklı olarak sağlanır, bu baharda (normalden daha yaklaşık 10 metre derin) onun tam altındadır Haziran ayında.

Site içinde dalma ve tam bir köprü ve bir tezgah ile süslenmiş, muhteşem sualtı parkı keşfetmek için onları davet,eden dalgıçlar için bir cazibe olduğu kanıtlanmıştır. Büyülü bir görünüm verir, kristal berraklığında suları bile batık ağaçları vardır. Fotoğrafçı ve dalış tutkunu Marc Henauer elden sualtı parkı deneyim ve orada iken bazı büyüleyici görüntüler yakalamak mümkün oldu. 

Bu resim dalgıç Marc Henauer her yıl sel Tragoess, Avusturya, güzel Yeşil Gölü keşfetmek için gösterir.Bu ağaç sulu manzara karşısında biraz sıyrılıyor. Erimiş kar suyu galon göl'ü genişletmek için yakındaki Karst dağlardan geliyor.
 Genellikle çarpıcı çevresindeki manzara keyfini isteyen ziyaretçiler tarafından kullanılan bir tezgah, dondurucu soğuk su içinde batık olduğunu 

Karlı Karst dağlar arasında ayarlayın, Tragoess, Avusturya, Green Lake normalde sadece bir metre derinliğinde. 
Yılın çoğu için, güzellik noktaya ziyaretçiler yavaş suyun kenarında set banklar birinden çarpıcı manzara keyfi, pitoresk lagün çevresinde gezinti yapabilirsiniz.
 
   

Suyun kenarından Green Lake bir görünüm, hangi lagün haline ne kadar büyük görebilirsiniz.Uzaklarda Karst dağlar vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder